CAT

ESP

Enguany Dow commemora un aniversari important: cinquanta anys des de l’inici de les seves operacions a Tarragona. Mig segle de fites, gestes, projectes i moltes satisfaccions. Un aniversari que volem celebrar amb la societat de Tarragona i que desitgem que també sigui un vehicle per revalidar el nostre compromís amb el territori, amb el seu progrés i, de manera molt especial, amb la sostenibilitat.

TORNAR A "OBJECTIUS 2025"

Handprint

Maximitzar el Handprint o oferta de solucions sostenibles que Dow ofereix al mercat, per contribuir a resoldre els reptes de la humanitat.

El 2006, com a part dels Objectius de Sostenibilitat per al 2025, ens vam centrar en els principis de seguretat i eficàcia, i en proporcionar solucions més sostenibles per als nostres clients. Vam ampliar el nostre impacte mitjançant solucions de productes i enfocaments col·laboratius que van abordar desafiaments socials i ambientals mundials.

Hem desenvolupat quatre projectes innovadors que han ajudat significativament a resoldre els reptes mundials en alimentació, energia, abastiment d’aigua i salut.

El percentatge de vendes dels productes de Dow basats en la química sostenible va assolir el 10 % de les vendes netes anuals enfront de l’1,7 % el 2007.

Aproximadament 245 MW de la potència de Dow prové de la baixa emissió de carboni o de fonts renovables. Hem identificat oportunitats per aconseguir 240 MW addicionals d’energia neta en el futur.

CONTACTE

POLÍGON SUD

Autovia Tarragona-Salou, s/n

43110 La Canonja

Tel. +34 977 559 200

 

POLÍGON NORD

C/Afores, s/n

43140 La Pobla de Mafumet

Tel. +34 977 559 200

ENLLAÇOS D'INTERÈS

SEGUEIX-NOS

Copyright 1967-2017 • Tots els drets reservats • Dow Chemical Tarragona

Dissenyat per: Pier Comunica S.L